Jelentkezés a Tisza-tó applikációba

Tisza-tavi szolgáltató vagy és még nem vagy benne az applikációban? Regisztrálj most!

A Tisza-tó mobilapplikáció várhatóan 10.000 – 50.000 turistához és Tisza-tavi illetve környéki lakoshoz fog eljutni vagyis várhatóan ennyien fogják letölteni a telefonjukra, de ez akár még több is lehet. Ha abból indulunk ki, hogy évente 70.000 – 90.000 ember tekeri körbe a tavat – ami évről évre egyre növekszik – akik kíváncsiak a Tisza-tóra, akkor ez a szám akár jóval több is lehet…Ők a Te potenciális vevőid lehetnek, ha megtalálnak a Tisza-tó applikációban!

A felhasználók rendszeresen fogják böngészni az alkalmazást és keresni benne a szolgáltatókat, vagyis Téged. Használják, mert megkönnyíti az életüket, gyorsan megtalálják a számukra megfelelő információkat, szolgáltatókat, akikhez elmehetnek, akiknél igénybe vehetnek szolgáltatásokat, akiknél majd elköltik a pénzüket. Te, mint Tisza-tavi szolgáltató, most egy teljesen új, nagyon hasznos reklámeszköz együttműködő partnere lehetsz megfizethető áron!

Regisztrálj most a Tisza-tó Appba, hogy még több vendéghez, turistához eljuttathasd a vállalkozásod, szolgáltatásod hírét. Közös érdekünk, hogy minél teljesebb képet és kereshető adatbázist nyújtsunk az ide látogatóknak! Töltsd ki az alábbi űrlapot és küldd el a jelentkezésed! A regisztrációnak mindössze egy egyszeri éves költsége van, a megjelenési árakról itt olvashatsz. Az űrlap kitöltése után – ha szükséges pontosítás, akkor felvesszük veled a kapcsolatot – és küldjük az elektronikus számlát is, aminek kiegyenlítése után 24 órán belül felkerülsz az applikációba.

Jelentkezés a Tisza-tó applikációba

Tisza-tavi szolgáltató vagy és még nem vagy benne az applikációban? Regisztrálj most!

Jelentkezési lap

A Tisza-tó app egy új, innovatív fejlesztés, ami a turistáknak és a vendéglátóknak is egyaránt előnyös. Ebből kár lenne kimaradni!

A Tisza-tó app még több ide érkező vendéget küld a számodra, vagyis bevételhez segít.

Legyél ebben üzleti partnerünk!

Támogatóink:

A Tisza-tó App alkalmazás, mint koncepció és szellemi termék a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalánál önkéntes műnyilvántartásba került!
Scroll to Top

Add meg itt a címsor szövegét

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Elérhető
Foglalt
HKSCPSV
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31