Érd el tömegesen a turistákat a Tisza-tó appon keresztül!

Egy új, költséghatékony hirdetési felület

Költséghatékony megjelenés 1 teljes évre Tisza-tavi szállásadóknak

Jelenítsd meg apartmanodat, vendégházadat a Tisza-tó Appban! Szerezz több vendéget, több bevételt, megfizethető áron, jutalékmentesen! Listázd be most és idén illetve jövőre is az appon keresztül töltheted meg  szállásodat!

Új marketingeszköz a fejlődő és még versenyképesebb Tisza-tóért!

Miért érdemes szállásadóként benne lenned a Tisza-tó applikációban?

Megváltoztak a felhasználói szokások. Az embereket állandóan lefoglalja a mobiltelefonjuk. Mindig kéznél van. Enélkül ki se mozdulunk. Órák hosszat ezt babráljuk. Ezen keresztül szerzünk be minden infót. A turisták számára óriási könnyebbséget és segítséget jelent a Tisza-tó App, mert Tiszafüredtől Kisköréig, Tiszabábolnától Abádszalókig minden fontos információ és szolgáltató könnyen és gyorsan elérhető és mivel a mobiltelefont mindig, mindenhová magukkal hordják az emberek, ezért sokat használják az appot.

Új látnivalókat, programokat, helyeket, szállásokat és szolgáltatókat keresnek benne. Egyszóval aktívan használják, vagyis nyitottak a belistázott szállásadók bemutatkozásaira, kíváncsiak az áraikra, az apartmanokra, az elérhető szolgáltatásokra.  Ezért érdemes benne lenned! Ez egy kiváló, új marketingeszköz új vendégek szerzésére illetve az apartmanod ismertségének növelésére.

Mivel település szerint és egyéb szűrők szerint is lehet szűrni és kilistázni az apartmanokat, így az eddig rossz marketinggel rendelkező szálláshelyek és szolgáltatók is gyorsan ismertté válhatnak, több figyelmet kaphatnak, mert észreveszik őket, megtalálják őket!

A szállásod tehát NEM EGY PASSZÍV HIRDETÉSKÉNT FOG A MOBILALKALMAZÁSBAN LAPULNI, hanem aktívan olvasott és látogatott lesz az adatlapod. Érdeklődőket és új vendégeket fogsz tudni szerezni a Tisza-tó App felhasználóiból. Tudni fognak rólad, ismertebbé válsz, ezáltal jelentősebb kereslet növekedésre és több foglalásra számíthatsz…Itt tudod belistázni magad, ha még nem vagy benne.

Az app letöltőinek száma sincs limitálva. Mivel digitális szolgáltatás, korlátlan mennyiségű emberhez juthat el és ezen felül garantált az országos elérés.

Hol tudsz ma tegyük fel 5-20.000 potenciális – a Tisza-tóra érkező vagy itt is élő embernek – turistának ilyen hatékonyan, megfizethető áron megjelenni?
Igen, a szállás.hu-n, de nem is kevés jutalékért…

A Tisza-tó App egyenlő feltételeket teremt minden Tisza-tavi szállásadónak, mert mindenkinek megfizethető áron kínálja a megjelenést, ráadásul a legfontosabb fizetőképes célcsoportot, az idelátogató turistákat érheted el vele.

A Tisza-tó App tehát nem csak a gazdagabb és tehetősebb szállásadók hirdetési felülete kíván lenni. Célunk egyesíteni az egész Tisza-tavi turisztikai régiót. Mindenki belekerüljön, aki számít és akire a turisták számíthatnak, mivel így segíti leginkább az applikáció a felhasználókat.

Ha a Te vállalkozásod, szolgáltatásod szeretne listázva lenni az alkalmazásban és még nincs benne, akkor kattints a piros gombra és kérd a beregisztrálást! Amennyiben már benne vagy, de az adatait változtatni szeretnéd, vagy hiányzó adataid pótolnád, akkor jelentkezz az elérhetőségeinken.

Gombnyomásra elérhető minden belistázott szálláshely!

Segítjük a jutalékmentes direkt foglalást!

Minden szálláshely megfelelően kidolgozott, igényes profilt kap, amit az app felhasználója - a turista vagy helyi lakos - elolvashat és akár azonnal közvetlen meg is keresheti a tulajdonost!

Új fejlesztés: Admin felület szállásadóknak

Szállásadóként fontos, hogy Te is tudd bármikor módosítani, szerkeszteni a szálláshelyed a Tisza-tó appban. Megérkezett a szállásadói admin felület, amihez hozzáférést adunk minden belistázott szállásadóknak. Csak belépsz, módosítod 1-2 perc alatt, amit szeretnél és kész. Azonnal megjelenik a változtatásod a Tisza-tó Appon belül. Semmi sallang, csak a lényeg. Különösen fontos, ha szabad időpontokat szeretnél aktuálisan megjelentetni és állandóan aktualizálni. Nézd meg a képernyőfotókat.

Alap listaárak 2023.

A Tisza-tó mobilapplikációba való bekerülésnek listaára van. Az ár tartalmazza a bemutatkozó adatlapot képgalériával, ha van már akkor a foglaltsági naptárodra való átlinkeléssel, vagy saját rendszer integrálásával. Egy a mai kornak megfelelő full foglalási rendszert is kérhetsz, mint pl. a Tiszabábolnai Vendéghazaknál azt az éles appon láthatod is! Azok a foglalási naptárak és űrlapok valós árakat és foglalást mutatnak és kitöltés után a szallas.hu oldalakkal és naptárral is szinkronizálódik! Itt az appon foglalnak és a szállás.hu-n már nem tudnak erre az időpontra foglalni és fordítva sem. Komplett saját foglalási rendszert is készítek, amely ma már elvárt lenne minden apartmanos weboldalától. Ha nincs még ilyen foglalási rendszered keress meg, mert nem mindegy milyen rendszert szeretnél felépíttetni és működtetni. Konzultáljunk!

Belistázási árak 2023.

Alapvetően 4 kategóriában (hotel, apartman-vendégház, kemping illetve 2023-tól a lakóhajók-úszóházak) kereshetnek a felhasználók. Az árak szállástípusonként eltérők.  Éppen ezért a kisebb szolgáltatóknak kedvezve, az ő versenyképességüket növelve éves szinten mindenki számára megfizethető és gyorsan megtérülő árakat állapítottunk meg.

Az alábbi árak RÁADÁSUL BRUTTÓ ÁRAK, mivel cégünk alanyi adómentes vállalkozás!

 • Hotelek egyszeri 50.000 Ft/év

  Havi lebontásban ez mindössze 4.167 Ft reklámköltséget jelent.

 • Apartmanok egyszeri 35.000 Ft/év

  Havi lebontásban ez mindössze 2.917 Ft reklámköltséget jelent.

 • Kempingek egyszeri 35.000 Ft/év

  Havi lebontásban ez mindössze 2.917 Ft reklámköltséget jelent.

 • Lakóhajók-úszóházak egyszeri 35.000 Ft/év

  Havi lebontásban ez mindössze 2.917 Ft reklámköltséget jelent.

A megjelenések ára évente egyszer fizetendő és (alanyi adómentes) bruttó árak.

Összevetve a fenti árakat más médiumokkal, akár újsághirdetéssel, rádióhirdetéssel, akkor láthatod igazán, hogy ezen összegek valóban versenyképes árak. Mivel nem néhány szolgáltatónak kívánunk médiafelületet biztosítani, hanem mindenkinek, ezért más médiumokhoz képest igyekszünk jóval alacsonyabb áron és jóval hosszabb időre (1 évre folyamatosan) nyújtani a Tisza-tó App mobilapplikáció által nyújtotta előnyöket és az abból származó reklámértéket, ismertségnövekedést.

 

Rendeld meg most az alapáras belistázást, ha pedig már benne vagy akkor erősítsd meg bennmaradási szándékodat, hogy az ide érkező turisták és a környék lakossága Téged is megtaláljon a Tisza-tó applikációban! Ha most nyáron még nem is de jövőre biztosan több vendéget hozhat a Tisza-tó App, hiszen 1 éves megjelenésed a belistázástól számítódik. Most megrendeled és jövő nyáron jár le az 1 év, akkor idén is előnyöd lesz, de a jövő nyarat már az appal is töltheted, jutalékmentesen! A mostani belistázásod tehát nem csak az idei, hanem már a jövő évi foglalásaidra lehetnek és lesznek főleg hatással illetve a szeptember-októberi esetleg év végi időszakra is jöhetnek foglalások, ha nem szezonális az apartmanod, hanem egész évben fogadsz vendégeket.

Listázd be szálláshelyed
a Tisza-tó App-ba!

Támogatóink:

A Tisza-tó App alkalmazás, mint koncepció és szellemi termék a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalánál önkéntes műnyilvántartásba került!
Scroll to Top

Add meg itt a címsor szövegét

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Elérhető
Foglalt
HKSCPSV
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30