Szerzői jogok

A Tisza-tó App alkalmazás, mint koncepció és szellemi termék a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalánál önkéntes műnyilvántartásba került!

Az applikáció és az alapjául szolgáló szoftvertermék a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXXVI. törvény és egyéb, a szellemi alkotásokra vonatkozó jogszabályi rendelkezések védelme alatt áll. A Felhasználó tudomásul veszi, hogy az applikáció letöltésével korlátozott és nem kizárólagos felhasználási jogot szerez, tulajdonjogot nem.

Az applikációhoz és a szoftvertermékhez fűződő minden jog – így különösen, de nem kizárólagosan a változtatás, aktualizálás, frissítés, terjesztés, többszörözés, dokumentálás, átdolgozás, továbbfelhasználás engedélyezése, publikálás joga és egyéb lehetséges jogok – a Szolgáltató tulajdona.

Az applikáció szerkezete, felépítése és kódja a Szolgáltató szakmai és üzleti titkának, bizalmas információjának minősül. Az applikáció kizárólag az ÁSZF feltételei alapján használható vagy másolható.

A Szolgáltató fenntart magának minden jogot a Tisza-tó App alkalmazás és a tiszatoapp.hu weboldal bármely részlete és az azon megjelenő tartalmak, valamint az alkalmazás terjesztésének tekintetében.

Miután a Tisza-tó App alkalmazás és a tiszatoapp.hu weboldal, szerzői jogi műnek minősül, tilos a Tisza-tó app alkalmazás és a tiszatoapp.hu weboldal felületén található tartalmak vagy azok bármely elemének letöltése (többszörözése) vagy egyéb más módon való felhasználása – a hivatkozás kivételével -, elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése a Szolgáltató kizárólagos írásos hozzájárulása nélkül.

A Szolgáltató fenntartja minden jogát szolgáltatásának valamennyi elemére, a domain nevére, valamint az internetes reklámfelületeire. A Szolgáltató által nyújtott szolgáltatások igénybevétele semmilyen körülmények között sem eredményezheti, hogy a forráskódot bárki visszafejtse, visszafordítsa, vagy bármely más módon megsértse a Szolgáltató szellemi alkotásokhoz fűződő jogait.

Támogatóink:

A Tisza-tó App alkalmazás, mint koncepció és szellemi termék a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalánál önkéntes műnyilvántartásba került!
Scroll to Top
Scroll to Top

Add meg itt a címsor szövegét

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Elérhető
Foglalt
HKSCPSV
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31