Érd el tömegesen a turistákat a Tisza-tó appon keresztül!

Egy új, költséghatékony hirdetési felület

Költséghatékony megjelenés Tisza-tavi szolgáltatóknak

Jelenj meg Te is vállalkozásoddal a Tisza-tó Appban! Mostantól több ezer, akár több tízezer turista mobiltelefonján jelenhet meg a vállalkozásod. Szerezz több vendéget, több bevételt, megfizethető áron!
Legyél a Tisza-tó App üzleti partnere!

Új marketingeszköz a fejlődő és még versenyképesebb Tisza-tóért!

Miért érdemes szolgáltatóként, vendéglátósként, helyi szolgáltatóként benne lenned a Tisza-tó alkalmazásban?

Megváltoztak a felhasználói szokások. Az embereket állandóan lefoglalja a mobiltelefonjuk. Mindig kéznél van. Enélkül ki se mozdulunk. Órák hosszat ezt babráljuk. Ezen keresztül szerzünk be minden infót. A turisták számára óriási könnyebbséget és segítséget jelent a Tisza-tó App, mert Tiszafüredtől Kisköréig, Tiszabábolnától Abádszalókig minden fontos információ és szolgáltató könnyen és gyorsan elérhető az applikációból és mivel a mobiltelefont mindig, mindenhová magukkal hordják az emberek, ezért sokat használják az appot, megnyitják, böngészik, új látnivalókat, programokat és új helyeket, szolgáltatókat keresnek benne. Egyszóval aktívan használják, vagyis nyitottak a belistázott szolgáltatók bemutatkozásaira, kíváncsiak az áraikra, a nyitvatartásra, az elérhető szolgáltatásokra. Nemcsak nyitottak, de aktívan keresik is a megfelelő turisztikai szolgáltatót az applikációban. Ezért érdemes benne lenned. Ez egy kiváló marketingeszköz új vevők szerzésére illetve a vállalkozásod ismertségének növelésére.

Ez nem egy újság, amit egyszer átlapoznak, amit kidobnak, vagy otthon hagynak, ami  ráadásul csak 10.000-15.000 példányszámban jelenik meg. A Tisza-tó App egy olyan marketingeszköz, ami pont ott és akkor nyújt gyors információkat és segítséget a turistáknak, amikor szükségük van rá. Lehet a felhasználója bárhol, az applikáció mindig kéznél van. Csak megnyitja az appot és kiválasztja azt, amire és akire kíváncsi, akit szeretne elérni, akinél szeretne érdeklődni vagy szolgáltatást igénybe venni és már intézi is. Mivel település szerint lehet listázni a szolgáltatókat, így az eddig rossz marketinggel rendelkező helyek, szolgáltatók most gyorsan ismertté válhatnak, kisebb szolgáltatók is több figyelmet kaphatnak, mert észreveszik őket, megtalálják őket!  Másodpercek alatt áttekinthetik a szóba jöhető szolgáltatókat és gyorsan dönthetnek. Ez a különbség. A gyorsaság, a mobilitás, a kényelem és az, hogy teljesen ráláthatnak a lehetőségeikre.

A Te vállalkozásod tehát NEM EGY PASSZÍV HIRDETÉSKÉNT FOG A MOBILALKALMAZÁSBAN LAPULNI, hanem aktívan olvasott és látogatott lesz a profilod. Érdeklődőket és új vendégeket / vevőket fogsz tudni szerezni a Tisza-tó App felhasználóiból, ha be vagy listázva a megfelelő kategóriába. Tudni fognak rólad, ezáltal jelentős kereslet növekedésre számíthatsz…Itt tudod belistázni magad, ha még nem vagy benne.

A Tisza-tó App felhasználók elérése nincs limitálva, ezenkívül garantált az országos elérés.
Olyan emberek töltik le az appot, akik szeretik a Tisza-tavat, de legalábbis tervezik a Tisza-tavi kirándulásukat, és persze a helyi és környéki lakosság. Az applikáció felhasználói a Te potenciális vendégeid, ügyfeleid lehetnek.

Hol tudsz ma tegyük fel 10-20.000, de akár 100.000 potenciális – a Tisza-tóra érkező vagy itt is élő embernek – turistának ilyen hatékonyan, megfizethető áron hirdetni? Nem igen van más, ennyire hatékony hirdetési médium.

A Tisza-tó App egyenlő feltételeket teremt minden szolgáltatónak, mert mindenkinek megfizethető áron kínálja a megjelenést, ráadásul a legfontosabb fizetőképes célcsoportot, az idelátogató turistákat érheted el, vagyis a belistázás megfizethető költségének megtérülése garantálható. A Tisza-tó app tehát nem csak a gazdagabb és tehetősebb szolgáltatók hirdetési felülete kíván lenni. Célja, hogy egyesítse az egész Tisza-tavi régiót. Mindenki belekerüljön, aki számít és akire a turisták számíthatnak, mivel így segíti leginkább az applikáció a felhasználókat, akikből azután fizető vendég lesz. A Tisza-tó App összehozza a turisztikai keresletet a kínálattal és a kisebb marketingbüdzsével rendelkező szolgáltatókat is segíteni kívánja azáltal, hogy minimális befektetéssel olyan felületen jelenhetnek meg, ahonnan még több ismertséget és új vendégeket szerezhetnek, ezáltal növelni tudják a bevételeiket. Ha a Te vállalkozásod, szolgáltatásod szeretne listázva lenni az alkalmazásban és még nincs benne, akkor kattints a piros gombra és kérd a beregisztrálást! Amennyiben már benne vagy, de az adatait változtatni szeretnéd, vagy hiányzó adataid pótolnád, akkor jelentkezz az elérhetőségeinken.

Gombnyomásra elérhető minden szolgáltató!

Minden szolgáltató megfelelően kidolgozott, igényes profilt kap, amit az app felhasználója - a turista vagy helyi lakos - elolvashat és akár azonnal közvetlen meg is keresheti Önöket!

Így néznek ki a szolgáltatói listaoldalak

A felhasználók minden szolgáltatót részletesebben megtekinthetnek a listában

Alap listaárak

Az applikációban való bekerülésnek van egy alap listaára. Az ár tartalmazza a bemutatkozó adatlapot, mint egy mini információs reklámot, részletes leírással és kitöltve a szolgáltató legfontosabb adataival. Lásd a képeken.

Belistázási árak 2023.

A Tisza-tó Applikációba történő belistázás díja, vagyis a megjelenés költsége kategóriánként minimálisan ugyan, de eltérő. Egy kategóriába ugyanazon árért kerülnek be a kisebb és a nagyobb szolgáltatók is. Éppen ezért a kisebb szolgáltatóknak kedvezve, az ő versenyképességüket növelve éves szinten mindenki számára megfizethető és gyorsan megtérülő árakat állapítottunk meg.

Az alábbi árak RÁADÁSUL BRUTTÓ ÁRAK, mivel cégünk alanyi adómentes vállalkozás!

 • Étterem, csárda, bisztró, pizzéria egyszeri 35.000 Ft/év

  Havi lebontásban ez mindössze 2.917 Ft reklámköltséget jelent.

 • Büfék egyszeri 25.000 Ft/év

  Havi lebontásban ez mindössze 2.500 Ft reklámköltséget jelent.

 • Kikötők egyszeri 30.000 Ft/év

  Havi lebontásban ez mindössze 2.500 Ft reklámköltséget jelent.

 • Csónaktúrák egyszeri 30.000 Ft/év

  Havi lebontásban ez mindössze 2.500 Ft reklámköltséget jelent.

 • Kenutúrák egyszeri 30.000 Ft/év

  Havi lebontásban ez mindössze 2.500 Ft reklámköltséget jelent.

 • Cukrászdák egyszeri 30.000 Ft/év

  Havi lebontásban ez mindössze 2.500 Ft reklámköltséget jelent.

 • Kölcsönzők egyszeri 30.000 Ft/év

  Havi lebontásban ez mindössze 2.500 Ft reklámköltséget jelent.

 • Élmények egyszeri 30.000 Ft/év

  Havi lebontásban ez mindössze 2.500 Ft reklámköltséget jelent.

 • Szolgáltatók egyszeri 20.000 Ft/év

  Havi lebontásban ez mindössze 1.667 Ft reklámköltséget jelent.

 • Szakemberek egyszeri 20.000 Ft/év

  Havi lebontásban ez mindössze 1.667 Ft reklámköltséget jelent.

Több kategóriába listázás:

Több kategóriába történő belistázás esetén a kategóriáktól függően egyedi árakat állapítunk meg, ami jóval kedvezőbb mintha csak összeadnánk a kategóriaárakat.
Példa: Kikötő + Kölcsönző + Csónaktúra ára 95.000 Ft helyett 70.000 Ft/év.

A megjelenések ára évente egyszer fizetendő és (alanyi adómentes) bruttó árak, áfát nem tartalmaznak.

Összevetve a fenti árakat más médiumokkal, akár újsághirdetéssel, rádióhirdetéssel, akkor láthatod igazán, hogy ezen összegek valóban versenyképes árak. Mivel nem néhány szolgáltatónak kívánunk médiafelületet biztosítani, hanem mindenkinek ezért más médiumokhoz képest igyekszünk jóval alacsonyabb áron és jóval hosszabb időre (1 évre folyamatosan) nyújtani a Tisza-tó applikáció által nyújtotta előnyöket és az abból származó reklámértéket, ismertségnövekedést illetve a gyors megtérülést.

Rendeld meg most az alapáras belistázást, ha pedig már benne vagy akkor erősítsd meg bennmaradási szándékodat, hogy az ide érkező turisták és a környék lakossága Téged is megtaláljon a Tisza-tó applikációban!

Extra hirdetési felület

Ha extra hirdetési felületet is szeretnél megvásárolni az applikációban, hogy még jobban kitűnj a tömegből.

Az applikációban lehetőség van extra hirdetési felület vásárlására. Ezek a hirdetések csak olyan menüpontokban jelennek meg, ahol nincs konkrétan másik cég, mert senki sem szeretné a saját adatlapján más cég hirdetését és ajánlatát látni. Ilyen oldalak a kategória választó oldalak (lásd jobb oldalon) és menüpontok mint például a Szállás, Étterem, Látnivalók, Programok, Strandok, Kerékpártúrák, Csónaktúrák, Kenutúrák, Kikötők, Kölcsönzők, Élmények, Horgászat, Üzletek, Szolgáltatók, Szakemberek.

Ezen oldalakon is maximum 2 hirdetés elhelyezésére van lehetőség, hogy a látogatónak ne kelljen extra sokat tekernie lefelé és ha nem görget lefelé egyáltalán, akkor is látható legyen egyből a második hirdetés is.

Az extra hirdetéseket jpg formátumban 640×360-as méretben kérjük megszerkeszteni és részünkre megküldeni, vagy ránk bízni a hirdetési kreatív legyártását. A hirdetések a legmegfelelőbb helyre lesznek betéve, vagyis egy szálláshirdetés, ha adott olyan hely a szállás menüpontban fog megjelenni, egy csónaktúra vezetéses hirdetés a Csónaktúra menüpontban, egy étterem hirdetése az Étterem menüpontba kerül. Igyekszünk a legrelevánsabb helyre elhelyezni a hirdetést és figyelembe vesszük a többi hirdetőt is és az extra hirdetők számát is.

1 kockafelület ára:

 • Egész évre 180.000 Ft

  (jan. 1 - dec 31-ig)

 • Főszezonban 120.000 Ft

  (jún. 1 - aug. 31.)

 • Elő-és utószezonban: 100.000 Ft

  (márc. 1. - máj. 31. és szept. 1. - okt. 31.)

 • Csak elő vagy csak utószezon: 60.000 Ft

Felárak:

 • Mejelenés elsőként: 40.000 Ft

  Ha csak egy hirdető van, akkor nincs felár.

 • Piros keretezés: 30.000 Ft

Az árak a fizetendő bruttó árak, áfát nem tartalmaznak, mivel a Tisza-tó App-ot üzemeltető szolgáltató alanyi adómentes vállalkozás.

Olvasd el az online brossurát!

Kérdések és válaszok

A kategória árakat össze kell adni és – 10 % kedvezményt tudunk adni a végösszegből. Így a 2-3 esetleg 4 kategóriában is érdekelt vállalkozásnak, szolgáltatónak 10 % kedvezményt nyújtunk. A több kategóriába listázás kedvezményes egyedi áron történik, de a kategóriák áraitól függ.

A Tisza-tó applikáció egy egységesített online médiafelületnek tekinthető, vagyis bújtatottan ugyan, de Önt reklámozza. A reklámértékén felül az app lefejlesztése, működtetése, fejlesztése, optimalizálása illetve az egyes adatlapok elkészítése, az ügyfélszolgálat, a folyamatos naprakészen tartás, az információk összegyűjtése és aktualizálása, a kapcsolattartás ügyfeleinkkel illetve a legköltségesebb része a reklámozása és reklámanyagok nyomtatása, hirdetések futtatása jelentős időt és pénzt emészt fel. A költségeket valamiből ki kell termelni. Az egyik út, hogy a felhasználóknak tesszük fizetőssé az applikációt, ami csökkenő letöltésszámot vonna maga után vagyis valószínűleg nem tudnánk eljuttatni az Ön cégének hírét annyi emberhez, mert kevesebben töltenék le és használnák az appot. A másik út, amit indulásként választottunk, hogy a benne lévő szolgáltatók kell megfizessék a fent részletezett fejlesztési-, fenntartási- és marketingköltségeket, ezért cserébe egy kedvező árú hirdetési díjat állapítottunk meg kategóriánként, így várhatóan sokkal több turista fogja letölteni az appot és könnyebben terjed majd a népszerűsége és egyre többen fogják használni, amiből Ön is profitál, hiszen több potenciális vevőt / vendéget szerezhet vállalkozása számára. Tekintse ezt befektetésnek, mint ami minimális kockázattal jár és nagy valószínűséggel bőségesen megtérül. Sokaknak ez lesz az egyik leghatékonyabb hirdetési felület, garantáltan.

Természetesen a megjelenés díjáról minden esetben elektronikus számlát állítunk ki, amelyet a fizetéskor küldünk meg Önnek.

Ahhoz, hogy minél jobban felkeltse a felhasználó figyelmét szükséges a profiljában lévő legfontosabb adatok megküldése számunkra. Az adatbeküldési linken ezek elérhetők mind, de felsorolva: név, cím, telefonszám, bemutatkozó leírás, szolgáltatások, árak, Facebook oldal URL, weboldal címe illetve néhány fénykép a helyről, külső belső fotók, vagy releváns fotók akár Önmagáról is, ami pl. egyszemélyes túravezetőknél, egyéni szolgáltatóknál érdemes meggondolni.

A megjelenés díja átutalással illetve készpénzben is fizethető.

Ha bármi okból ki szeretne kerülni az applikációból – de miért is akarna – úgy írjon egy lemondó e-mailt az info (kukac) tiszatoapp.hu címre.

Ha Ön még nem került bele, akkor a Jelentkezés oldalon töltse ki az űrlapot és küldje el részünkre. Ezen adatok alapján kiállítjuk a számlát és az összeg beérkezése után 24 órán belül belekerül az applikációba.

A megjelenés díja 1 évre vagyis 365 napra szól. Ha már benne vagy 2022. július 1-óta, vagyis a kezdetekről akkor jövő év 2023. július 1-éig. Mivel nem érdekünk a listáról levenni senkit, inkább bővíteni szeretnénk, ezért nem szeretnénk fél éves, negyedéves vagy 3 havi csomagokat kialakítani és állandóan módosítani az adatbázist, mert a Felhasználó szempontjából ez nem optimális. Ő azt szeretné látni februárban is amikor tervez, hogy mik a lehetőségei egész évben. Még akkor is, ha februárban nincs se kölcsönzés, se kikötő, se parti étterem… Ezért állapítottunk meg kedvező belépési árakat, amit elosztva havi szintre bárki számára bőségesen kitermelhető. Az applikáció célja, hogy lehetőleg állandóan ugyanazt a teljes kínálatot nyújtsa, mert a végcél itt a Felhasználó kiszolgálása és tájékoztatása a Tisza-tóról, hogy Ő lássa mennyi mindenki áll itt az Ő rendelkezésére. Ezen kívül nem szeretnénk valakit beírni majd fél év múlva kiszedni, majd újra beírni, ha kezdődik a szezon, mert ekkora adatbázisnál ez felesleges adminisztációs munka lenne.

Legyél Te is partnerünk! Jelenítsd meg vállalkozásod, szolgáltatásod a Tisza-tó Appban!

Támogatóink:

A Tisza-tó App alkalmazás, mint koncepció és szellemi termék a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalánál önkéntes műnyilvántartásba került!
Scroll to Top

Add meg itt a címsor szövegét

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Elérhető
Foglalt
HKSCPSV
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30